X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Timanovskaia regretă fapta sa

14 aug. 2021,, 16:00   Sport
4371 2

Atleta din Belarus, Kristina Timanovskaia, care a plecat în Polonia, a declarat că criticarea pe rețelele sociale a deciziei antrenorilor de a o numi la estafeta de 400 de metri ar putea să nu fie cel mai înțelept pas.

"Poate că criticarea conducerii (antrenorilor) pe Instagram într-o stare atît de emoțională nu a fost cel mai înțelept pas. Dar descalificarea mea, plecarea forțată, defăimarea la televiziunea de stat – pentru ce toate acestea?",- s-a plîns sportiva într-un interviu acordat ziarului german Zeit, relatează Noi.md cu referire la RIA Novosti.

Timanovskaia a recunoscut că, fără aceasta (critica publică), scandalul internațional ar fi putut fi evitat.

Kristina Timanovskaia trebuia să concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo la 100 și 200 de metri. Dar după ce două sportive din Belarus au fost suspendate de la participarea la 4x400 de metri din cauza lipsei numărului necesar de teste antidoping, antrenorii au decis să o implice pe Timanovskaya în această cursă. Alergătoarea a criticat pe rețelele sociale această decizie. Ea a spus că conducerea încearcă să-și corecteze munca de proastă calitate din contul sportivilor.

După aceea, Comitetul Olimpic din Belarus a anunțat că Timanovskaia nu mai participă la jocuri "conform concluziilor medicilor, datorită stării sale emoționale și psihologice". Atleta însuși a declarat presei că intenționează să ceară azil în Europa, s-a adresat Comitetului Olimpic Internațional cu rugămintea de a o ajuta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?