X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Thibaut Courtois: "Urmează un meci greu cu Sheriff

24 noi. 2021,, 12:30   Sport
2472 0

Pentru Real Madrid urmează un meci greu cu Sheriff, care apără bine și este periculos în contraatacuri.

Despre acest lucru a declarat portarul Real Madrid, Thibaut Courtois, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor înainte de meciul din Liga Campionilor cu Sheriff.

"Ne așteaptă un meci greu. "Sheriff" apără bine și este periculos în contraatacuri. Am văzut deja acest lucru pe stadionul nostru de acasă. Vom încerca să jucăm un meci bun, să cîștigăm și să avansăm la următoarea etapă a turneului. Astăzi nu există meciuri ușoare, nu mai există că poți bate cu ușurință un adversar mai mic. Știam înainte de primul meci că Sheriff apără bine și contraatacă la viteză. Data trecută nu ne-a ajuns un gol. Ei au marcat după un contraatac, iar apoi la sfîrșitul meciului au marcat un gol incredibil – acest lucru se mai întîmplă. Trebuie să ne concentrăm, trebuie să arătăm adversarului că am venit să cîștigăm", a spus Thibaut Courtois.

Referindu-se la problema trofeelor și premiilor, el a menționat că trofeele de echipă sînt mai importante decît cele individuale și ar prefera să cîștige Liga Campionilor sau La Liga în acest sezon decît să primească un trofeu individual.

"Nu sînt surprins că nu sunt nominalizat la premiul The Best după comentariile mele de acum o lună. Îmi cunosc valoarea și știu ce rol joc în echipă. Recunoașterea coechipierilor mei și a clubului este tot de ce îmi pasă. Nu eu iau decizii, pentru trofeu vor lupta cei mai buni portari. Să cîștige cel mai puternic", a spus Thibaut Courtois.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?