Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Ce a spus sportiva Aryna Sabalenka despre iubitul ei, Konstantin Kolstov

31 ian. 2023,, 20:30   Sport
2900 0

Aryna Sabalenka a devenit, în premieră, campioană la Australian Open, după victoria în trei seturi în fața Elenei Rybakina, scor 6-4, 3-6, 4-6.

La conferința de presă de după meci, jucătoarea de 24 de ani a stîrnit hohote de rîs cînd a vorbit despre iubitul ei, Konstantin Kolstov (41 de ani), scrie Noi.md cu referire la digisport.ro.

Sportiva din Belarus a afirmat că pînă să cîștige Australian Open, cea mai fericită zi din viața ei a fost cea în care și-a cunoscut actualul partener.

"Cred că cea mai frumoasă zi din viața mea pînă acum fusese cea în care l-am cunoscut pe iubitul meu. Cred urmărește acest interviu, așa că îi transmit pupici (n.r. rîde). Vezi, ai vrut să beau (n.r. rîde din nou)", a declarat Aryna Sabalenka.

Într-una dintre postările de pe Instagram, sportiva din Belarus a făcut referire la partenerul ei și crede că destinul a făcut ca ea să se impună la Australian Open exact la 20 de ani distanță de cînd Konstantin Kolstov, fost jucător de hochei, debuta în NHL.


"Soarta", a scris Aryna Sabalenka, alături de imaginea de mai jos.

Konstantin Kolstov este un fost jucător de hochei născut în Belarus, la Minsk. El a evoluat în NHL, la Pittsburgh Penguins, și a practicat acest sport aproape 18 ani.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?