X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Rafael Nadal, calificare cu emoții în semifinalele de la Turneul Campionilor

20 noi. 2020,, 22:00   Sport
7746 0

În urma acestui succes, Nadal s-a clasat pe locul secund în Grupa Londra 2020, după austriacul Dominic Thiem (nr. 3), în faţa căruia s-a înclinat marţi, în cel de-al doilea meci al său de la turneul londonez, transmite unimedia.info.

Rafael Nadal, calificat în semifinalele de la Turneul Campionilor 2020

Thiem, care avea deja asigurată calificarea în semifinale, a fost învins joi în două seturi, 6-2, 7-5, de rusul Andrei Rublev (nr. 8), care părăseşte însă actuala ediţie a Turneului Campionilor împreună cu Tsitsipas.

În penultimul act al competiţiei londoneze, Rafael Nadal îl va avea ca adversar pe rusul Daniil Medvedev (nr. 4), care are asigurată prima poziţie în Grupa Tokyo 1970, înaintea meciului de vineri cu argentinianul Diego Schwartzman, în timp ce Dominic Thiem, finalistul de anul trecut, va juca împotriva cîştigătorului partidei dintre sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, şi germanul Alexander Zverev (nr.7), prevăzută tot vineri.

„Este un lucru important că am reuşit să ajung în semifinale şi sînt nerăbdător să Joc împotriva lui Daniil”, a declarat Nadal, care a atins această fază a competiţiei de şase ori în zece participări, disputînd în două rânduri finala (2010, 2013), citează Agerpres.


Actuala ediţie a Turneului Campionilor, ultima care are loc la Londra, beneficiază de premii totale în valoare de 5,7 milioane dolari, cîştigătorul trofeului urmând să plece acasă cu un cec în valoare de 1.564.000 dolari. Începînd din 2021, competiţia de final de sezon din circuitul ATP se va desfăşura în oraşul italian Torino.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?