Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Tenis: Medvedev l-a învins pe Djokovic

19 noi. 2020,, 23:00   Sport
6624 0

Tenismanul rus Daniil Medvedev s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, dotat cu premii totale de 5,7 milioane dolari, după ce a reuşit să-l învingă în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe sîrbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, într-o partidă disputată miercuri seara la Londra, transmite agerpres.ro.


Medvedev (24 ani, locul 4 ATP), care participă pentru a doua oară în cariera sa la competiţia de final de sezon din circuitul profesionist, obţinuse luni prima sa victorie în acest turneu, în faţa campionului din 2018, germanul Alexander Zverev (6-3, 6-4), după ce la ediţia de anul trecut a pierdut toate cele trei meciuri disputate.

"Întotdeauna îmi place să Joc împotriva lui Novak, unul dintre cei mai mari campioni din sportul nostru. În copilărie l-am urmărit cucerind primele sale titluri de Mare Şlem, iar visul meu de a-l înfrunta a devenit realitate", a declarat Medvedev.

Djokovic (33 ani), cvintuplu cîştigător al Turneului Campionilor, a avut o evoluţie destul de apatică în acest meci din cadrul Grupei Tokyo 1970, iar acum este obligat să-l învingă vineri pe Zverev pentru a accede în semifinale.

În primul meci disputat miercuri la O2 Arena din Londra, Alexander Zverev a dispus cu 6-3, 4-6, 6-3 de argentinianul Diego Schwartzman. Sud-americanul a suferit cu această ocazie al doilea său eşec şi nu mai are şanse de calificare în penultimul act, indiferent de rezultatul meciului de vineri, împotriva lui Daniil Medvedev.

Turneul Campionilor continuă joi cu partidele Dominic Thiem (Austria) - Andrei Rublev (Rusia) şi Rafael Nadal (Spania) - Stefanos Tsitsipas (Grecia), din cadrul Grupei Londra 2020.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?