Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Tarifele serviciilor prestate de Clubul Sportiv ”Dinamo” vor fi ajustate

10 noi. 2022,, 07:45   Sport
2661 0

Cabinetul de miniștri a aprobat revizuirea integrală a tarifelor pentru serviciile prestate de către Clubul Sportiv Central ,,Dinamo” al MAI.

Modificările sînt necesare în contextul cheltuielilor majorate pentru întreținerea și buna funcționare a clubului sportiv, date fiind condițiile economice actuale. Tariful pentru o oră Ia bazinul Clubului „Dinamo” constituie 30 lei, însă cheltuielile pentru întreținerea acestuia sînt de trei ori mai mari. Comparativ, prețul fixat de alți agenți economici pentru același serviciu depășește suma de 100 lei pe oră.

Veniturile colectate vor merge în bugetul de stat și vor fi utilizate pentru mentenanța utilajelor și asigurarea bunei funcționări a complexului sportiv, precum și pentru recuperarea sumei de 50,5 mln. lei, care a fost investită în reconstrucția și renovarea Stadionului Dinamo, în perioada 2016-2018.

La fel, aici va avea loc pregătirea fizică continuă a angajaților Ministerului Afacerilor Interne, precum și se vor desfășura competiții naționale și internaționale la sporturile nautice, în contextul în care Clubul Sportiv Central ,,Dinamo” corespunde tuturor cerințelor Federației internaționale de profil.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?