Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Sfîntul Gheorghe Suruceni, a doua victorie consecutivă în Divizia Națională

9 mar. 2021,, 08:37   Sport
1742 0

Sfîntul Gheorghe Suruceni a obținut a doua victorie consecutivă în Divizia Națională.

Vicecampioana Moldovei s-a impus greu în fața formației FC Florești cu scorul de 3-2 în ultimul meci al etapei a 24-a, transmite publika.md.

"Sfinții" au condus cu 2-0, după golurile marcate de Nicolai Solodovnikov și Artiom Carastoian.

FC Florești a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă la mijlocul reprizei secunde într-un interval de doar 2 minute. Mai întîi Vladimir Covcenco a redus din handicap, iar puțin mai tîrziu Grigore Coșcodan a înscris pentru 2-2.

Totuși, gruparea antrenată de Serghei Cebotari a dat lovitura și a înscris golul victoriei în minutul 69 prin Petru Ojog.


"Principalul obiectiv a fost atins, am luat cele trei puncte. Dacă adversarul ne permite, atunci ne relaxăm și nu jucăm la maxim, iar acest lucru m-a întristat. Ne-am dorit să obținem o victorie pe cea mai ușoară cale, dar nu se poate jucat în acest fel. Rezultatul putea fi cu totul altul."

"Puteam spera și la un rezultat pozitiv, însă mereu încasăm goluri aproape de finalul reprizelor, spre sfîrșitul meciului. Cred că asta se întîmplă din cauza că nu avem completată linia de apărare."

Sfîntul Gheorghe Suruceni este pe locul patru în clasament, fiind la un punct de podium. FC Florești este pe poziția a opta cu 17 puncte acumulate în 24 de meciuri.

Următoarea etapă a Diviziei Naționale este programată în perioada 12-14 martie.

Sfîntul Gheorghe se va confrunta cu rivala Petrocub Hîncești, iar FC Florești se va duela cu liderul clasamentului Sheriff Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?