Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Surprize pentru Messi (VIDEO)

25 iun. 2021,, 20:30   Sport
2981 0

Lionel Messi a împlinit vîrsta de 34 de ani, iar jucătorul argentinian își aniversează ziua de naștere departe de familia sa. Cu toate acestea, Messi nu și-a sărbătorit singur ziua de naștere, ci alături de tot lotul Argentinei de la Copa America.

Coechipierii săi de la echipa națională a Argentinei au profitat de ocazie și au fost primii care i-au urat ”la mulți ani” vedetei de la Barcelona și au sărbătorit alături de Messi.

La miezul nopții, jucătorii argentinieni au luat un tort și au intrat în camera lui Lionel Messi pe care o împărțea cu noul său coechipier de la Barcelona, Sergio Aguero.

De la mica petrecere organizată pe loc în camera lui Messi și a lui Aguero nu au lipsit nici cadourile.

Angel Di Maria, Nicolas Otamendi și ceilalți jucători argentinieni i-au dăruit sextuplului cîștigător al Balonului de Aur, printre altele, și o sticlă uriașă de apă, o șapcă și o sticlă de vin.


Messi s-a bucurat foarte tare de prezența colegilor săi și părea foarte încîntat atunci cînd analiza cadourile primite. Singurul care nu a părut încîntat de mica petrecere a fost Sergio Aguero care s-a ”baricadat” în pat și și-a tras pătura peste el, în încercarea de a dormi.

”Vă mulțumesc foarte mult pentru această zi specială, chiar dacă nu sînt alături de familia mea, de care îmi este foarte dor în acest moment”, este descrierea care însoțește videoclipurile publicate pe rețelele de socializare de Lionel Messi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?