X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Succesul boxerilor moldoveni la Kaunas

20 mai. 2019,, 18:50   Sport
2109 0

În perioada 15 - 17 mai, la Kaunas, Lituania, s-a desfășurat Turneul internațional ”În memora lui Alghirdas Șoțikas”, la care au participat discipolii Școlii de box din Grimăncăuți, care au obținut două medalii de aur, două de argint și una de bronz.

În categoria de greutate 64 kg au învins Dumitru Galagoț și Mihail Cvasiuc, care în drum spre finală i-au bătut pe rușii Vladislav Smirmov și, respectiv, Alexandr Perlatov, după care – pe lituanienii Alanas Plavco și Laimonas Raibikis. Cel mai tare s-a dovedit a fi Dumitru Galagoț, care a luat medalia de aur, Mihauil Cvasiuc a luat-o pe cea de bronz.

În categoria 69 kg aurul i-a revenit lui Vasile Belous, după ce i-a învins pe rusul Ismail Ascherov și suedezul Adel Belalia.

Medalia de bronz i-a revenit lui Victor Carapcrevschii, în categoria de greutate 75 kg. Inițial, el l-a învins pe suedezul Erik Mendosa, apoi – pe francezul Ngota Tieri Loik, dar în finală a cedat în fața lituanianului Vitautas Balsis.

Cu medalia de bronz a revenit acasă Andrei Zatușevschii, care în senifinală a pierdut lupta cu suedezul Gabriel Riciards.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?