Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Sportivii moldoveni vor putea efectua cantonament preolimpic

23 dec. 2020,, 18:30   Sport
2487 0

Partea japoneză a reiterat că sportivii moldoveni vor putea efectua cantonament preolimpic în ciuda pandemiei de coronavirus.

De această dată au fost asigurați canotorii în cadrul unei conferințe video prin programul zoom, la care au participat campionii olimpici Nicolae Juravschi și Victor Reneischi, președintele FMC Iacob Buhnă, directorul executiv FMC, Călin Calancea, sportivii Serghei și Oleg Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olărașu, dar și reprezentanții orașului Nishikawa, unde vor efectua stagiul de pregătire canotorii moldoveni.

”Pentru noi au construit o pistă de 1000 de metri, lucru pentru care le mulțumim. Ne-au asigurat cazarea pentru 5 zile, dar i-am rugat să venim pentru 7 zile că să ne acomodăm la un alt fus orar”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Canoe, Iacob Buhnă. Nishikawa se află la 400 km distanță de Tokyo, unde vara anului viitor vor avea loc Jocurile Olimpice.

Conform contractului de colaborare moldo-japoneze, de cantonamente în Țara Soarelui Răsare au mai beneficiat pînă acum judocanii și arcașii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?