X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Sportivii moldoveni care vor participa la campionatul de atletism din SUA

12 iul. 2022,, 09:00   Sport
2754 0

Atleții moldoveni au efectuat ieri ultimele pregătiri înainte de deplasarea la Campionatul Mondial care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Sportivele Dimitriana Bezede și Zalina Marghieva s-au plîns pe condițiile precare de antrenament, însă în ciuda tuturor problemelor sînt pregătite de turneul continental și țintesc în viitor calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Un teren adiacent de lîngă Manejul de atletism este locul în care sportivii moldoveni se pregătesc de Campionatul Mondial care este programat în această lună în Oregon, Statele Unite ale Americii.

Dimitriana Bezede, dublă participantă la Jocurile Olimpice de vară, se pregătește intens de competiție în pofida unei dureri la picior și a declarat că speră într-un rezultat cît mai bun.

Zalina Marghieva este o altă atletă care ne va reprezenta țara la Mondialul din SUA. Sportiva a efectuat la fel ultimele pregătiri înainte de deplasarea spre competiție.


Trebuie de menționat că atleții moldoveni se pregătesc pe un teren parcă desprins din Evul Mediu, asta în condițiile în care adversarii sportivilor noștri au parte de o infrastructură net superioară.

Dimitriana Bezede și Zalina Marghieva au recunoscut că le este foarte greu să se antreneze, însă acceptă această realitate crudă.

În pofida tuturor problemelor cu care se confruntă, atleții moldoveni participă regulat la competițiile internaționale de anvergură.

Marele obiectiv al fetelor noastre este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Campionatul Mondial de Atletism este programat în perioada 15 - 24 iulie în statul american Oregon. La competiție țara noastră va fi reprezentată de 5 atleți, Zalina Marghieva, Dimitriana Bezede, Serghei Marghiev, Andrian Mardare și Alexandra Emilianov. Deplasarea este programată pentru 12 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?