Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sportivii moldoveni au cucerit cinci medalii la ”Zagreb Open”

9 noi. 2020,, 12:26   Sport
5877 0

Luptătorii de stil greco-roman au făcut spectacol la ”Zagreb Open”. 5 din cei 7 sportivi moldoveni au reușit să cucerească medalii.

Doi dintre ei s-au duelat în finala categoriei de greutate 77 kg. Daniel Cataraga, în vîrstă de 25 de ani, l-a întîlnit pe tînăra speranță a luptelor moldovenești, Alexandrin Guțu, de doar 17 ani. A învins experiența, Cataraga reușind să se impună cu 4-2, transmite sputnik.md.

La Zagreb a triumfat și Donior Islamov în categoria 67 kg. El a dispus de luptătorii din Serbia, Turcia și Croația.

Pe locul doi s-au clasat Victor Ciobanu (60 kg) și Valentin Petic (72 kg). Victor Ciobanu a fost nevoit să slăbească mult și nu s-a aflat în cea mai bună formă.

La turneul din Croația au concurat sportivi din 6 țări. Moldova a mai fost reprezentată de antrenorii Mihai Cucu, Roman Zgardan și Damian Răileanu. Înaintea competiției, lotul Moldovei a efectuat un stagiu de pregătire la Timișoara.


”Zagreb Open” a fost o etapă de pregătire înaintea Campionatului Mondial de la Budapesta, programat pentru luna decembrie, dar care deocamdată nu este sigur dacă se va disputa.

Zilele trecute, luptătorii de stil liber au cucerit 10 medalii la ”Poland Open”. Singurul care a obținut medalia de aur este Piotr Ianulov în categoria de greutate 86 kg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?