X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Speranța Nisporeni, prima victorie după jumătate de an

27 apr. 2021,, 08:30   Sport
2197 0

Speranța Nisporeni a sparta gheața și a obținut prima victorie după jumătate de an. "Alb-albaștrii" au învins CodruLozova cu 2-1 și astfel au întrerupt seria de 11 meciuri fără victorie în Divizia Națională.

În meciul restanță, din cadrul etapei a 26-a, gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Marius Manole. Speranța a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă în repriza secundă. Mai întîi, Oleksandr Ermacenko a egalat în minutul 67, iar peste 9 minute, Serghei Trofan a adus victoria mult așteptată a echipei oaspete.

"Orice înfrîngere aduce o mare dezamăgire. Am avut o primă repriză bună, am dominat în totalitate, am avut destule ocazii de a marca. Trebuie să ducem totul la bun sfîrșit pentru că am condus cu 1-0 și cursul jocului era în favoarea noastră. Trebuia să înscriem și din păcate a funcționat principiul: dacă nu înscrii tu, înscrie adversarul. Speranța a demonstrat că poate juca fotbal cînd își dorește. A fost o echipă unită în repriza a doua", a menționat Alexei Savinov, antrenor Codru Lozova.

Speranța este pe locul 8 în clasament cu 22 de puncte acumulate în 29 de meciuri, iar Codru este lanterna roșie cu doar 6 puncte în tot atîtea partide jucate.

În următoarea etapă, gruparea din Nisporeni o va întîlni pe Milsami Orhei, iar Codru va juca cu liderul Diviziei Naționale, Sheriff Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?