X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Speranţa Nisporeni a învins pe Milsami Orhei

17 sep. 2018,, 13:01   Sport
2544 0

Speranța Nisporeni a furnizat surpriza etapei a 20-a a Diviziei Naționale de fotbal. Gruparea antrenată de Cristian Efros s-a impus în fața lui Milsami cu scorul de 1-0, într-o partidă jucată la Orhei.

În prima repriză "vulturii-roșii" și-au dominat clar adversarul şi au avut numeroase ocazii de a marca. Speranța a dat lovitura în minutul 74 prin Ion Dragan. Atacantul de 22 de ani a înscris cu ușurință din fața porții.

Din lotul formației Milsami Orhei a lipsit atacantul Igor Bugaiov. Antrenorul orheienilor Veaceslav Rusnac nu a dorit să explice motivul acestei decizii.

Milsami se află pe locul doi în clasament, la 10 puncte distanță de liderul Sheriff Tiraspol. Campioana en-titre a dispus cu 3-0 de Zimbru Chișinău.

"Viespile" au deschis scorul în minutul 18. Antun Palic a executat perfect o lovitură de la colț, iar Veaceslav Posmac a înscris cu capul.

Bosniacul Rifet Kapic a dublat pînă la pauză avantajul tiraspolenilor. Scorul final a fost stabilit în minutul 75 de belgianul Ziguy Badibanga.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?