X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Colegiul Tehnic Agricol din Soroca a fost capitala unui turneu internațional

31 oct. 2022,, 21:00   Sport
2863 0

La sfîrșitul săptămînii trecute, Colegiul Tehnic Agricol a găzduit un turneu internațional la mini-fotbal și tenis de masă, cu genericul „Solidaritate pentru pace”.

La competiție au participat echipe de elevi și profesori de la Colegiile cu profil agricol din Republica Moldova – Colegiul Agroindustrial (CAI) din Ungheni, Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole (CEHTA) din Țaul și Colegiul Tehnic Agricol (CTA) din Soroca, dar și oaspeți din România – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Ucraina – Colegiul de Economie și Montaj din Moghiliov Podolsky.

La deschiderea oficială a evenimentului a participat doamna Svetlana Păunescu, vice-președinta raionului Soroca, care a adresat un mesaj de felicitare participanților și a menționat importanța parteneriatelor educaționale.

În plan sportiv, la tenis de masă, printre echipele de elevi cei mai buni și deținători ai medaliilor de aur au fost sportivii din Țaul, urmați de cei de la CTA din Soroca – locul II și CAI din Ungheni – locul III. Printre profesori, campioni au devenit sorocenii, urmați de colegii din Ucraina – locul secund și cei din Țaul – locul III… Și la mini-fotbal, printre elevi tabloul a fost același: cei mai buni au fost elevii de la Țaul, urmați de soroceni și ungheneni. Profesorii de la Ungheni au fost cei mai buni, cei de la CEHTA au ocupat locul II, iar profesorii de la CTA din Soroca s-au mulțumit cu locul III.

La finalul evenimentului, echipele au fost menționate cu Diplome, medalii și cupe, sprijinul venind de la Consiliul raional Soroca. Să mai menționăm că, administrația CTA din Soroca, în persoana domnului director Constantin Nesterenco, a înmînat cîte o Cupă și o Diploma Masteranzilor echipei de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și reprezentanților Colegiului din Ucraina, de asemenea, pentru o cooperare fructuoasă în domeniul educațional.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?