COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 516

Simone Inzaghi: "Meciul cu Sheriff este crucial pentru Inter

3 noi. 2021,, 07:50   Sport
2343 0

Înainte de antrenamentul oficial al echipei sale la Tiraspol, antrenorul principal al echipei Inter, Simone Inzaghi, a discutat cu reporterii despre meciul cu Sheriff din seara zilei de 3 noiembrie, scrie moldfootball.com

- Meciul cu Udinese v-a oferit informații importante despre cei care au mai puțină practică de joc?

- Am avut două jocuri foarte bune (împotriva Udinese 2-0 și împotriva Empoli 2-0. – n. red.), în care am avut ocazia să schimb jucătorii. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru antrenor - să vadă că o mulțime de jucători se schimbă, iar echipa oricum este cîștigătoare. Mîine vom avea un meci decisiv, important, în care trebuie să arătăm că sîntem o echipă puternică și în Europa.

- Primul meci cu Sheriff v-a ajutat să reporniți psihologic în Liga Campionilor?

- Primul meci a fost la fel de decisiv ca cel de mîine. I-am tratat cu mare respect, am jucat un meci excelent și am văzut potențialul acestei echipe, care nu întîmplător l-a învins pe Real Madrid și Șahtior. Noi știm că ne aflăm pe terenul lor și va trebui să ne concentrăm împotriva unui adversar care joacă foarte bine pe contraatacuri. Trebuie să știm să atacăm, păstrînd mereu echilibrul.


- Vor ajuta două victorii în Serie A în Liga Campionilor? Cît de important este să cîștigați mîine?

- Acesta este un meci decisiv, pentru că am știut de la bun început că trebuie să acumulăm maximum de puncte în ambele jocuri cu Sheriff. Știm importanța meciului și ne concentrăm exclusiv pe ziua de mîine. Duminică vom avea un meci important cu Milan, știm cît de important este el pentru club și fani, dar acum gîndurile mele și ale echipei sînt doar la Sheriff.

- De ce nu v-ați antrenat la Tiraspol?

- Am preferat să stăm la baza noastră din Appiano, să luăm prînzul în Italia. După ce am ajuns, am venit să vedem stadionul. Am văzut o structură mare, cu un teren frumos.

- Poate acum echipei îi lipsește un pic de pragmatism în fața porții?

- Noi sntem cei mai buni atacanți din Serie A, ne place să combinăm și să înscriem. Chiar și cu Udinese, deși nu a fost ușor, am bătut multe șuturi în poartă. Trebuie să continuăm la fel ca în ultimele două jocuri - să încercăm să creăm multe în față și să nu facem greșeli în spate.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X