X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Sheriff, victorie cu CSF Bălți

13 mar. 2023,, 23:05   Sport
3102 0

Sheriff Tiraspol a pășit cu dreptul în faza a doua a Superligii moldovenești de fotbal. "Galben-negrii" au învins, în ultimul meci al primei etape, pe CSF Bălți cu scorul de 1:0.

Gazdele au înscris singurul gol al partidei în prima repriză prin mijlocașul senegalez Mouhamed Diop, transmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

Sheriff va disputa următoarea partidă din Superliga cu Petrocub Hîncești. Însă, pînă atunci, tiraspolenii au unul dintre cele mai importante meciuri din istoria clubului. "Viespile" vor disputa, în deplasare, returul cu Olympique Nizza din cadrul optimilor de finală ale Ligii Conferințelor.

În prima manșă, campioana Republicii Moldova a fost învinsă la Chișinău cu scorul de 0:1. Partida Olympique Nizza -Sheriff Tiraspol se va disputa în data de 16 martie pe "Alianz Riviera" cu începere de la ora 22:00.

Prima etapă a fazei a doua a Superligii moldovenești de fotbal a debutat sîmbătă cu 2 meciuri. Zimbru Chișinău a remizat cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, scor alb 0:0, iar Petrocub Hîncești a dispus de Milsami Orhei cu 2:1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?