X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Sheriff va juca ultimul meci din Europa League împotriva Omonia

3 noi. 2022,, 10:45   Sport
2031 0

Astăzi, Clubul de fotbal Sheriff (Tiraspol) va juca ultimul meci din Europa League împotriva echipei din Cipru ”Omonia”.

În ajunul meciului, și-a împărtășit gîndurile într-o conferință de presă antrenorul jucătorilor din Tiraspol, Vivtor Mihailov, subliniind că își instruiește jucătorii doar pentru un rezultat pozitiv.

"Dezvoltăm propria filozofie și strategie pentru joc, fie un joc în viitor sau trecut. Orice joc presupune propria strategie și plan tactic. Noi avem propriul plan și propria noastră strategie. Astăzi vom mai avea i un antrenament. Am decis componența în raport de 90%. Să dea Dumnezeu ca după antrenament toți să fie sănătoși, atunci vom cunoaște deja echipa care va juca mîine", a spus Victor Mihailov.

Antrenorul galben-negrilor a atras atenția asupra evenimentelor din tabăra ciprioților, inclusiv schimbarea antrenorului și strategia mai puternică a jocului. Potrivit lui Victor Mihailov, jucătorii din Tiraspol "elaborează deja aceste schimbări la antrenamente".

"Nu ne uităm la statistici, ne pregătim pentru victorie, pentru un rezultat pozitiv. Ar trebui să ne gîndim doar la un rezultat pozitiv. Toți sportivii sînt gata pentru meciul de mîine, nu avem jucători bolnavi. Avem destui oameni, așa că vom alege cine va începe în componența de start", a subliniat Mihailov.

Portarul ucrainean al "Sheriff", Maxim Coval, la rîndul său, a promis că galben-negrii își vor da toată străduința pe terenul de fotbal pentru a obține un rezultat pozitiv.

"Există un proverb "сделай дело - гуляй смело". Trebuie să încheiem aceste două jocuri pe o notă pozitivă și apoi putem pleca în vacanță. Am vorbit cu băieții, toți vor să cîștigăm aceste două meciuri", a remarcat Maxim Coval.

În meciul cu Omonia, tiraspolenii vor organiza orice înfrîngere cu o diferență de două goluri. Acest lucru va fi suficient pentru a ajunge la finala 1/16 a Ligii Conferinței. Dar o înfrîngere cu scorul de 0:3 este deja benefică deja ciprioților - datorită diferenței generale de goluri în turneu, mai departe vor merge adversarii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?