Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sheriff va încerca să-și ia revanșa în meciul cu Inter Milano

3 noi. 2021,, 07:40   Sport
3124 0

În această seară, Clubul de fotbal Sheriff va organiza la Tiraspol un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Campionilor UEFA cu clubul Italian Inter (Milano) și va încerca să se revanșeze pentru înfrîngerea din primul meci.

Trebuie menționat faptul că în meciul precedent din faza grupelor Ligii Campionilor, campioana Moldovei a pierdut la San Siro în fața acestui cel mai bun club italian cu un scor de 1:3, dar a rămas pe primele locuri în grupa D.

În același timp, clubul din Tiraspol, care joacă în faza grupelor Ligii Campionilor pentru prima dată, a pierdut doar în fața Inter, după ce în primele două jocuri l-a bătut senzațional pe Șahtior (Donetsk) din Ucraina acasă, cu un scor de 2:0 și Real Madrid (Madrid) din Spania cu un scor de 2:1.

Ca rezultat, Sheriff este lider în prezent în Grupa D, depășindu-și rivali celebri, și are șanse mari să iasă cu succes din grup și primăvara Cupei Europene.
Meciul din etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor dintre Sheriff și Inter va avea loc pe 3 noiembrie, la ora 22:00, pe arena principală din Tiraspol.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?