Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei au început meciul de ieri cu sloganul „Opriți războiul”

14 mar. 11:43   Sport
2199

Actuala campioană a Moldovei, Sheriff Tiraspol, și Milsami Orhei au început meciul de ieri cu sloganul „Opriți războiul”. Fotbaliștii ambelor echipe au ieșit pe teren cu un banner, mesajul căruia se referă la situația actuală din Ucraina, transmite Noi.md cu referire la diez.md.

Meciul dintre cele două echipe de fotbal s-a încheiat cu 1-0. Jucătorul Sergiu Istrati de la Milsami Orhei a marcat singurul gol.

În sezonul acesta, Sheriff Tiraspol s-a calificat, în premieră pentru o echipă din campionatul moldovenesc, în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi – UEFA Champions League (Liga Campionilor UEFA). Jucătorii de la Sheriff au acumulat șapte puncte în partidele cu Șahtar Donețk, Ucraina (2-0 și 1-1), Real Madrid, Spania (2-1 și 0-3) și Inter Milano, Italia (1-3 și 1-3).

În primele patru runde preliminare ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta, Albania (4-0 și 1-0), de Alashkert, Armenia (1-0 și 3-1), de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (1-1 și 1-0) și de Dinamo Zagreb, Croația (3-0 și 0-0).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав