Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Sheriff Tiraspol, LIDERUL Campionatului. „Viespile” au învins pe Zimbru Chișinău

12 dec. 2021,, 12:15   Sport
2964 0

Sheriff Tiraspol va încheia anul în fotoliul de lider al Diviziei Naționale de fotbal. "Viespile" au învins-o pe Zimbru Chișinău în "El Clasico" de Moldova cu scorul de 4-0.

Discipolii lui Iurii Vernidub au dominat meciul restanță al etapei a treia de campionat și au marcat cîte două goluri în fiecare repriză. Momo Yansane a deschis scorul în minutul 21, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Mai tîrziu, Sheriff a obținut un penalty care a fost transformat de Sebastien Thill. În repriza secundă Yansane a revenit în prim plan. Atacantul din Guineea a înscris încă două goluri și și-a completat hat-trick-ul.

Sheriff a obținut 9 victorii și o remiză în ultimele 10 meciuri cu Zimbru în Divizia Națională.



„Dacă e să analizăm prima repriză, trebuia atunci să decidem soarta meciului, să conducem la pauză cu 5-0 sau 6-0 și să ne relaxăm în repriza a doua, însă am fost mai puțin eficienți în atac. E bine că am marcat două goluri. În repriza secundă a fost un joc similar, dar, sincer, mi-a plăcut Zimbru. A luptat.”, a declarat Iurii Vernidub, antrenor Sheriff Tiraspol.

Noul antrenor al lui Zimbru, italianul Michele Bon a debutat pe banca tehnică a "galben-verzilor".

„E clar că diferența se vede. Noi sîntem toți localnicii. Jucătorii străini sînt pe bancă. Noi am crescut aici.”, a menționat Michele Bon, antrenor Zimbru Chișinău.

Sheriff Tiraspol este acum pe primul loc în campionat, are două puncte avans față de Petrocub Hîncești, dar și cu două meciuri mai puțin jucate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?