Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sheriff Tiraspol l-a achiziţionat pe peruvianul Gustavo Dulanto

7 feb. 2021,, 12:21   Sport
525 0

Sheriff Tiraspol continuă campania de achiziții în această perioadă de mercato. Campioana Moldovei a anunțat despre transferul peruvianului Gustavo Dulanto. Fundașul a semnat cu Sheriff un contract valabil pînă în 2023.

Dulanto are 25 de ani și-a început cariera în țara natală unde a jucat la trei cluburi. În Europa a ajuns în 2019, atunci cînd s-a transferat la Boavista Porto, formație pentru care a jucat 10 meciuri și a reușit chiar să marcheze un gol într-un partidă disputată împotriva Benficăi Lisabona.

Gustavo Dulanto este al șaselea fotbalist achiziționat de Sheriff în această iarnă. Recent, liderul Diviziei Naționale, a semnat cu portarul sîrb Dusan Markovic, ivorianul Nadrey Dago, luxemburghezul Sebastien Thill, slovenul Lovro Bizjak și columbianul Danilo Arboleda, scrie publika.

Prima partida oficială din acest an, trupa pregătită de Iurii Vernidub, o va disputa pe 20 februarie. Sheriff va juca cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, într-un meci restanță din etapa a 11-a Diviziei Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?