X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sheriff Tiraspol a obținut 5 victorii consecutive în Divizia Națională

24 oct. 2021,, 16:31   Sport
2541 0

Sheriff Tiraspol a obținut a cincea victorie consecutivă în Divizia Națională. Campioana Moldovei a învins-o pe CSF Bălți în cea de-a 15-a etapă. "Galben-negrii" s-au impus cu scorul de 2-0.

Basit Abdul Khalid a marcat primul său gol pentru Sheriff în minutul 45. După pauză un alt fotbalist african, Adama Traore a dublat avantajul gazdelor și totodată a stabilit rezultatul final, transmite publika.md.

"Dacă e să fiu sincer, nu vreu să supăr pe nimeni de la clubul Bălți, aveam o părere despre el, acum deja mi-am schimbat-o. Trebuie de jucat fotbal, acest gen de sport îl joacă nu femeile, dar bărbații. Nu trebuie de făcut circ în teren. Nu e corect.", a declarat Iurii Vernidub, antrenor Sheriff.

"Băieții mei au jucat sub presiune și acest lucru a influențat prestația echipei. Chiar și așa vreau să mulțumesc jucătorilor pentru dăruire și dorință", a declarat Igor Rahaev, antrenor CSF Bălți.

Într-o altă partidă a etapei, Milsami Orhei a remizat pe teren propriu cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, scor 2-2.


Oaspeții au preluat conducerea în minutul 12 după golul înscris de Alexandru Osipov, însă "vulturii roşii" au egalat la finalul primei reprize prin Igor Lambarski. În repriza secundă, "sfinții" au revenit în avantaj, marcînd prin Jibril Ibrahim.

Milsami, însă, a reușit să egaleze din nou. De această dată a marcat Sergiu Istrati.

Meci și mai spectaculos a fost la Tighina, acolo unde Petrocub Hîncești a învins-o pe ultima clasată, FC Florești, scor 4-3. Echipa antrenată de Lilian Popescu a condus cu 4-0 după golurile marcat de Marius Iosipoi, Constantin Sandu și dubla lui Sergiu Plătică.

Petrocub părea că a rezolvat soarta meciului, însă a tremurat pe final. FC Florești a reușit să marcheze de trei ori în ultimele 20 de minute ale partidei. Autorii golurilor au fost Igor Bondarenco, Ion Danilov și Ifechukwu Amobi.

Petrocub este lider în clasament cu 34 de puncte. Milsami este pe locul doi, avînd cu 3 puncte mai puține. Sheriff Tiraspol e pe poziția a treia, fiind urmată de CSF Bălți, Sfîntul Gheorghe, Dinamo-Auto și Zimbru. FC Florești este lanterna roșie cu 15 înfrîngeri la rînd.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?