X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Sheriff Tiraspol a învins pe Dinamo-Auto

27 sep. 2021,, 10:30   Sport
2203 0

Sheriff Tiraspol este pregătită de super meciul cu Real Madrid din faza grupelor Ligii Campionilor. "Galben-negrii" au făcut încălzirea pentru meciul de pe Santiago Bernabeu la Ternovca, acolo unde a jucat aseară cu Dinamo-Auto Tiraspol, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

În meciul din cadrul etapei a 12-a a Dviziei Naționale, Sheriff s-a impus cu un neverosimil scor de 7-0. Dimitrios Kolovos și Frank Castaneda au reușit cîte o dublă, iar Sebastian Thill, Charles Petro și Boban Nikolov au marcat cîte o dată.

A fost al patrulea meci consecutiv în care Sheriff a marcat 7 goluri în poarta formației Dinamo-Auto.

Într-o altă partidă, Zimbru Chișinău a remizat cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, scor 1-1. "Galben-verzii" au marcat primii prin Eugeniu Sidorenco în minutul 17, iar "sfinții" au egalat peste un sfert de oră prin Nicolai Solodovnicov.

Sfîntul Gheorghe este pe locul șase în clasament, iar Zimbru cu o poziție mai jos. Sheriff este doar pe locul 3, dar are doar 8 meciuri disputate în 12 etape.


Deja marți, gruparea tiraspoleană va juca în faza grupelor Ligii Campionilor cu Real Madrid. Partida va începe la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?