X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sheriff este lider în Liga Campionilor la capitolul deposedări și save-uri

22 oct. 2021,, 19:15   Sport
2747 0

UEFA a actualizat statistica Ligii Campionilor după disputarea meciurilor din cadrul celei de-a treia săptămîni a competiției.

Astfel, Sheriff este lider la capitolul deposedări - 50 la număr, urmat de Besiktas - 48 deposedări și Sporting - 47. Mijlocașul echipei din Tiraspol Edmund Addo a fost inclus în TOP-3 jucători lideri la capitolul deposedări - cu 10 la număr, scrie moldfootball.com

Mai mult, Sheriff conduce și la numărul de save-uri - 21. Tiraspolenii sînt urmați de Besiktas și Malmo - fiecare cu cîte 15 save-uri. Portarul clubului Sheriff Georgios Athanasiadis împarte prima poziție în clasament cu portarul turc Ersin Destanoglu de la Besiktas după numărul de save-uri - ambii reușind cîte 15 salvari.

Totodată, fundașul clubului Sheriff Cristiano da Silva Leite este printre primii trei pasatori ai competiției cu trei pase de gol reușite.

Mijlocașul Sebastian Thill a alergat cea mai mare distanță în primele trei etape din Liga Campionilor - 37,2 km. El este urmat de Joshua Kimmich de la jucătorii lui Bayern Munchen (36,4 km) și de Edson Alvarez de la Ajax (36,0 km).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?