Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Sheriff este gata de meciul cu Inter

19 oct. 2021,, 12:01   Sport
1693

Iuri Vernidub, tehnicianul lui Sheriff, îi avertizează pe cei de la Inter înaintea turului de la Milano și crede că le-a descoperit punctele slabe: "Vom încerca să producem daune pe contraatac".

După ce s-a calificat în premieră în grupele Ligii, apoi le-a învins pe Șahtior și pe Real, chiar la Madrid, Sheriff visează să dea lovitura și la Milano, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Antrenorul campioanei Moldovei a studiat atent jocul deținătoarei titlului din Serie A, așa cum a făcut-o și cu cel al echipelor pregătite de alți doi tehnicieni italieni, De Zerbi și Ancelotti.

"Inter are și puncte slabe și îi vom găsi călcîiul lui Ahile, unde s-o lovim și să-i producem daune", declară Iuri Vernidub în interviul din Gazzetta dello Sport.

Iuri Vernidub, înainte de Inter - Șheriff: "Să rămînem în umbră"


Artizanul ucrainean al succeselor minunii din Tiraspol explică și cum vede duelul cu nerazzurii: "Inter face presing sus și nu te lasă să respiri. Joacă diferit față de primele adversare din grupă. Inzaghi are alt sistem, dar sper că elevii mei vor rămîne concentrați. Să ne facem jocul și să lăsăm o impresie bună.

Inter va avea posesia, iar noi trebuie să ne apărăm bine și să folosim contraatacul. Entuziasmul după Madrid ne poate juca feste și de aceea e bine să rămînem în umbră pe un alt stadion plin de istorie, unde am fost spectator de 2-3 ori în anii '90".

L-a citit pe Ancelotti

Tehnicianul, un fost fundaș atent la organizarea jocului, care s-a inspirat din Wenger, Guardiola și Mourinho, a dezvăluit din secretele performanțelor lui Sheriff:

"Fiul meu mi-a făcut cadou cartea lui Ancelotti, Liderul calm, pe care am citit-o de mai multe ori și așa am surprins-o pe Real. Cine își putea imagina? Mi-a spus apoi că victoria e meritul lui! Acum însă mă inspiră mult stilul lui Nagelsmann, care are doar 34 de ani, dar face lucruri formidabile".

"Nu e ușor să gestionezi jucători de 15 naționalități, cu obiceiuri, culturi și religii diferite. Obiectivul e să-i unesc, folosesc mai mulți translatori și îmi trebuie răbdare. Fotbalul este un limbaj universal", Iuri Vernidub, antrenor Sheriff

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав