X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

"Sheriff" și-a întărit rîndurile cu doi jucători noi înainte de meciul cu Real Madrid

17 sep. 2021,, 14:15   Sport
2582 1

Clubul de fotbal "Sheriff" (Tiraspol) în ajunul celui de-al doilea din istoria sa meci al turneului grupelor Ligii Campionilor împotriva Real Madrid s-a întărit cu doi noi jucători străini.

În special, jucători cu drepturi depline ai clubului din Tiraspol au devenit mijlocașul echipei naționale a Nigerului, Abdul Mamouni Darankum, și atacantul central din Ghana - Basit Abdul Khalid.

După examenul medical, jucătorii și conducerea clubului Sheriff au semnat contractul de muncă.

Mijlocașul echipei naționale a Nigeriei, Abdul Momuni, s-a născut pe 7 august 2002. Înainte de aceasta, el a jucat acasă în clubul "Union Sportive de la Jandarmerie Nationale", care reprezintă prima Ligă din Niger. În ciuda vîrstei tinere, Mamuni este un jucător cu drepturi depline al echipei naționale a Niger, pentru care a debutat la Cupa Națiunilor Africii.


În același timp, atacantul central din Ghana, Basit Abdul Khalid s-a născut pe 10 august 1996 în orașul Accra - capitala Ghanei. Acolo a început și cariera. Primul club de fotbal este Dreams. În 2016, s-a mutat la cel mai cunoscut club de fotbal profesionist din Kosovo - FC Pristina, pentru care a jucat 50 de meciuri. În 2019, a semnat un contract cu clubul albanez FC Teuta (recenta rivală a clubului din Tiraspol în calificarea în Liga Campionilor). Ultimul club al lui Khalid a fost Esperance, un club de fotbal tunisian din orașul Tunis.

Atacantul ghanez, de asemenea, are experiență în Liga Campionilor CAF și UEFA Europa League.

Staff-ul FC Sheriff a salutat noii jucători și le-a urat succes în tricoul negru-galben al Clubului din Tiraspol.

Reamintim că în meciul său de debut din faza grupelor Ligii Campionilor din 15 septembrie, FC Sheriff a creat o adevărată senzație, învingînd acasă cu încredere FC Shakhtar (Donetsk), Ucraina, cu un scor de 2:0!

Următorul meci al jucătorilor antrenați de Iurie Vernidub în LC va avea loc împotriva Real Madrid. Întîlnirea va avea loc pe 28 septembrie, începînd cu ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?