Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Sheriff Tiraspol a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători

15 ian. 2022,, 18:00   Sport
2865 0

Sheriff Tiraspol a rămas fără unul dintre cei mai buni fotbaliști ai săi din ultimii cinci ani. Fundașul lateral, Cristiano Da Silva s-a transferat la celebrul club brazilian Fluminense.

Sud-americanul a semnat un contract valabil pînă în 2024. Conform presei din Brazilia, clubul din Rio de Janeiro a plătit Sheriff-ului 1,5 milioane de euro, notează Noi.md cu referire la publika.

Cristiano a fost prezentat deja la echipa care își joacă meciurile de acasă pe legendarul stadion Maracana. Fotbalistul va evolua la cvadrupla campioană a Brazilie în tricoul cu numărul 15, exact ca la Sheriff Tiraspol.

"Nu m-am gîndit mult să accept această ofertă și astăzi sînt fericit aici. Acum, vreau să fac tot posibilul pentru a cîștiga cît mai multe titluri.", a spus Cristiano Da Silva, jucător Fluminense.

Cristiano Da Silva a jucat la Sheriff din 2017. În această perioadă el a evoluat în 162 de meciuri în care a marcat 3 goluri și a oferit 39 de pase decisive.

Brazilianul a petrecut la Sheriff, deocamdată, cea mai frumoasă perioadă din carieră. Cristiano a jucat în grupele Ligii Europei, iar în anul trecut a debutat în faza grupelor Ligii Campionilor, acolo unde Sheriff s-a confruntat de la egal la egal cu Real Madrid, Inter Milani și Șahtar Donețk.

Odată cu transferul lui brazilianului la Fluminense, Cristiano nu va mai putea a juca pentru naționala Moldovei. Anul trecut, atît fundașul, cît și oficialii Federației Moldovenești au anunțat că și-ar dori acest lucru.

Pentru asta, Cristiano Da Silva mai avea nevoie să joace în campionatul Moldovei pînă la finalul acestui sezon, atunci cînd avea să îmlpinească cinci de cînd evoluează în țara noastră, condiția principală impusă de FIFA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?