Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sfîntul Gheorghe Suruceni și CSF Bălți se întîlnesc astăzi într-un meci

17 mar. 2023,, 14:00   Sport
2697 0

Sfîntul Gheorghe Suruceni și CSF Bălți se întîlnesc astăzi, de la ora 14:00, în primul meci al etapei a doua a fazei secunde a Super Ligii.

Partida de la stadionul Zimbru din Chișinău, teren sintetic, va fi transmisă de platforma media ligatv.md, transmite fmf.md.

Jocul va fi arbitrat de către Piotr Stoianov din Taraclia. El va fi ajutat de asistenții Denis Borisov, Igor Reaboculi (ambii, Bender), și al patrulea oficial Daniel Luca. Observator de arbitri FMF a fost delegat Vladimir Afanasiev, iar delegat FMF – Dragoș Hîncu (tustrei, Chișinău).

Cele două formații s-au întîlnit de 6 ori. Adversarele s-au impus în cîte două mecuri, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Golaverajul 8-5 este favorabil clubului de la nordul Moldovei.

Pe 25 iulie 2021, meciul jucat la stadionul Zimbru (terenul 2) s-a terminat la egalitate, 1-1. Ucraineanul Serhii Molochko a deschis scorul în minutul 9, iar nigerianul Maxmillian Ihekuna a egalat la unu în minutul 24. CSF Bălți a irosit o ocazie bună de a înscrie golul victoriei în minutul 26, cînd argentinianul Alvaro Bely Medina a ratat un penalty.


În continuare, pe 17 septembrie 2021, la Bălți, s-au impus “sfinții” cu 2-1. Golurile au fost marcate de Victor Stînă, Ilie Damașcan, respectiv, Denis Furtuna, din penalty.

Al treilea meci direct a avut loc pe 5 noiembrie 2021, la stadionul Zimbru (terenul 2) din Chișinău. Din nou s-a impus echipa din Suruceni, cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Eugeniu Slivca.

Pe 17 aprilie 2022, la Bălți, echipele au terminat la egalitate, 0-0.

În actuala stagiune, pe 4 septembrie 2022, la stadionul Zimbru 2 din Chișinău, bălțenii s-au impus cu 2-1, iar golurile au fost marcate de Vadim Gulceac și Daniel Danu, respectiv, Vadim Paireli.

Ultimul duel direct a avut loc pe 28 octombrie 2022, la Bălți. Gazdele au învins cu un neverosimil 4-0, datorită reușitelor lui Da Silva Taira Welington Matsukichi, Chinaza Miracle Nwautobo, Serafim Cojocari și Serghei Mișcov.

"Sfinții" au remizat cu Zimbru (0-0) în prima etapă a fazei secunde și cu 1 punct se clasează pe locul 3 în clasament. De partea cealaltă, bălțenii au fost învinși de campioana Sheriff cu 1-0.

Sfîntul Gheorghe nu a mai obținut victorie de 4 meciuri (cîte 2 remize și înfrîngeri).

Echipa din Suruceni a anunțat că l-a transferat pe fundașul brazilian Eduardo de Sousa Santos (24 ani, fără club). Ultima dată brazilianul a fost legitimat la formația B SAD din a doua ligă portugheză, de la care a plecat pe 19 septembrie 2022.

Atacantul nigerian al echipei CSF Bălți, Chinaza Miracle Nwautobo, este suspendat pentru meciul de azi, pentru cumul de cartonașe galbene. În același timp, mijlocașii Andrei Rusnac și Serafim Cojocari pot juca azi, după ce au fost suspendați în etapa trecută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?