Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Sezonul din Premier League va fi reluat la 17 iunie

29 mai. 2020,, 21:30   Sport
2697 0

După Germania, care a reluat fotbalul pe 16 mai, și Spania, unde meciurile vor reîncepe de la 11 iunie, și Anglia a luat o decizie în acest sens.

Sezonul din Premier League se va relua miercuri, 17 iunie, primele meciuri urmînd să fie restanțele Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal, anunță digisport.ro cu referire la BBC.

Prime etapă completă din Premier League ar fi cea cu numărul 30, care va fi programată pentru perioada 19-21 iunie.

În total, 92 de meciuri au mai rămas de jucat din actualul sezon. Toate cluburile au fost de acord cu această dată pentru reluarea sezonului, mai scrie sursa citată.

Cluburile din Premier League au votat, miercuri, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători, un nou pas important către reluarea sezonului din Anglia.


Pînă în prezent, cluburile din Premier League au efectuat 2.752 de teste pentru COVID-19, iar 12 dintre acestea au avut rezultat pozitiv.

Jucătorii și membrii staffului vor fi testați de două ori pe săptămînă. Fiecare persoană testată pozitiv se va izola pentru o perioadă de șapte zile.

Ultimul meci din Premier League s-a disputat la data de 9 martie, campionatul fiind suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

După 29 de runde, Liverpool este lider autoritar, cu 82 de puncte, la 25 de lungimi de ocupanta poziției secunde, Manchester City. Podiumul este completat de Leicester, care are 53 de puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?