COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Șevcenko a plecat din funcția de antrenor principal al Echipei naționale de fotbal a Ucrainei

2 aug. 11:43   Sport
1587 0

Andriy Șevcenko a anunțat despre expirarea contractului său cu Federația de fotbal a Ucrainei (FFU) și a părăsit funcția de antrenor principal al Echipei Naționale a Ucrainei.

Șevcenko a condus echipa națională a Ucrainei din 2016. La EURO 2020, echipa ucraineană a ajuns în sferturile de finală.

"Astăzi contractul meu cu Federația de fotbal din Ucraina a expirat, am petrecut cinci ani cu principala echipă a țării. A fost o muncă grea care a dovedit că sîntem capabili să jucăm fotbal modern. Sînt recunoscător președintelui FFU că mi-a oferit ocazia să lucrez cu echipa națională a Ucrainei, sînt recunoscător fiecărui jucător, fiecărei persoane care a ajutat echipa. Multe mulțumiri tuturor fanilor pentru sprijinul și criticile lor. Împreună am reușit să arătăm că fotbalul nostru poate fi competitiv, productiv și interesant", a scris Șevcenko pe pagina sa de Instagram.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽