Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Serena Williams vrea să-şi ia gîndul definitiv de la tenis?

27 iun. 2018,, 22:30   Sport
2666 0

Revenirea Serenei Williams în circuitul WTA nu a decurs exact așa cum și-a plănuit. S-a retras de la Roland Garros înainte de meciul din optimi, iar la Indian Wells și în turneul de la Miami a pierdut încă din primele tururi.

Serena Williams plănuiește însă să ajungă într-o formă din ce în ce mai bună și să câștige mai multe turnee de Grand Slam. Dar cel mai recent anunț al tenismenei de 36 de ani i-a derutat pe mulți. Serena Williams a mărturisit că își mai dorește un copil și ar vrea să se întâmple asta cât mai curând. A făcut anunțul într-un nou interviu.

Serena Williams iubește tenisul, dar adoră să fie mamă. Fetița sa Alexis Olympia i-a schimbat nu numai viața, ci și prioritățile, inclusiv cariera sportivă. Dar își mai dorește un copil cu Alexis Ohanian, de 35 de ani, cel care i-a devenit soț în noiembrie 2017.

Singurul lucru care o reține? Cariera sportivă! De fapt, fostul numărul 1 în tenisul feminin a dezvăluit pentru revista In Style că ar fi fost deja însărcinată cu al doilea copil dacă nu era vorba despre tenis și revenirea în circuitul WTA. A recunoscut însă că atunci când va decide să îi dăruiască fiicei sale un frate sau o soră, Serena ar prefera să se retragă definitiv din tenis pentru a se dedica 100% familiei, tabu.ro.


Fotografiile de pe Instagram sunt dovada clară că sportiva adoră maternitatea. „Iubesc tenisul, dar mai întâi de toate o iubesc pe ea (nr.r. fiica sa Alexis Olympia) și trebuie să fiu cu ea. Vreau să o pun mai presus de tot ceea ce fac”, a explicat ea. „De când s-a născut, n-am fost despărțită de ea mai mult de o zi”, a adăugat Serena Williams.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?