X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ședință de urgență la Barcelona! Joan Laporta a prezentat modul prin care clubul a fost condus la faliment

1 feb. 2022,, 16:47   Sport
2560 0

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a prezentat în această după-amiază rezultatele investigației financiare, în care au fost descoperite posibile neregularități privind managementul și practicile fostei administrații, conduse de Josep Maria Bartomeu.

Analiza a fost concentrată pe trei subiecte: intermediarii, Espai Barca și furnizori. De asemenea, președintele a dat informații și despre plîngerile formulate către tribunalul din Barcelona pentru fapte care derivă din concluziile auditului, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

În bilanțul contabil au fost descoperite mai multe contracte cu intermediari străini, fără justificare pentru servicii, în care au fost plătite milioane de euro. De asemenea, o firmă de avocatură a beneficiat de alte milioane de euro fără a lucra pentru club.

În plus, există acuzații și de fals în documente, după ce mai multe detalii contabile ar fi fost și ele rectificate ilegal. Datele din contractele de vînzare a jucătorilor au fost umflate pentru a redresa balanța financiară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?