AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Seara de box în capitala de nord a Moldovei

24 ian. 14:42   Sport
1867

Primele competiții în noul an în boxul profesionist și olimpic, organizate de companiile de promovare "Arena" și "B&B" împreună cu Federația de Box a Republicii Moldova, au avut loc sîmbătă seara, 22 ianuarie, în sala de sport "Adrenaline" din Bălți.

Două lupte între boxerii din Chișinău și Bălți s-au desfășurat conform regulilor Federației Internaționale de Box "IVA" conform formulei de 3 runde a cîte 3 minute.

Boxerii din Turcia, Israel și Moldova au participat la cinci lupte conform formulei de 4 runde a cîte 3 minute fiecare după regulile boxului profesionist. În primele trei lupte profesionale între boxerii moldoveni au cîștigat Ivan Guboglo, Maxim Zaplitnîi și Vadim Mîsak. În confruntarea dintre boxerii din Israel și Turcia, victorie au obținut israelienii Joseph Ktzaruy și Jabarin Khalil. Competițiile au fost judecate de judecătorii moldoveni Valeriu Bandalac, Serghei Nelepenco, Anatolie Pîca și Vladimir Novikov, precum și de israelianul Shlomo Niyazov. Supervizor - Serghei Freiuc din Chișinău.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав