Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Se cere Mbappe la Real Madrid?

27 mai. 2020,, 22:00   Sport
3428 0

Kylian Mbappe (21 de ani) a dezvăluit într-un interviu pentru Daily Mail că Zinedine Zidane a fost primul idol al copilăriei sale. Abia apoi l-a idolatrizat pe Cristiano Ronaldo.

Declarația a fost preluată și de presa din Spania. Este cunoscut faptul că Zidane vrea să-l aducă pe compatriotul său la Real Madrid.

”Primul a fost Zidane, pentru tot ce a realizat cu echipa națională. Iar apoi Cristiano. El a cîștigat multe și rămîne un învingător. Ei și-au lăsat amprenta pe istoria fotbalului și eu vreau să-mi las propriul capitol în cărțile de istorie”, a spus Kylian Mbappe, citat de Marca.

În 1998, an în care Mbappe se năștea, Zidane cucerea prima Cupa Mondială din istoria Franței, după un turneu găzduit chiar de francezi. Atunci au învins în finală Brazilia, scor 3-0, iar Zidane a reușit ”dubla”.

Chiar dacă a fost ”vânat” de echipe importante precum Real Madrid și Liverpool, se pare că Kylian Mbappe (21 de ani) va rămâne la PSG, echipă pentru care evoluează din 2018.


Criza economică care va lovi puternic piața transferurilor din această vară l-a determinat pe Mbappe să mai rămână un an la Parins, scriu spaniolii de la AS. Acesta nu-și va prelungi contractul cu PSG, scadent în 2022, chiar dacă șefii parizieni încearcă să-l convingă să facă asta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?