X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Scott Dixon s-a clasat pe locul trei la Marele Premiu de la Saint Petersburg

27 oct. 2020,, 06:00   Sport
3568 0

Neozeelandezul Scott Dixon a cucerit al şaselea său titlu în campionatul automobilistic nord-american Indy Car. Pilotul echipei Chip Ganassi s-a clasat pe locul trei la Marele Premiu de la Saint Petersburg, statul Florida, aceasta fiind ultima etapă a sezonului.


Victoria i-a revenit americanului Josef Newgarden de la Team Penske. Mexicanul Pato O'Ward de la Arrow McLaren a sosit la finiș al doilea.

Dixon, în vârstă de 40 de ani, se află la un succes de recordul de şapte titluri deţinut de americanul Anthony Joseph Foyt.

"Șase titluri este un rezultat bun, însă șapte sună mai frumos. Bineînțeles, e obiectivul meu, însă a fost dificil. Din ceea ce ați observat, este foarte greu să recuperezi, dacă ai avut o prestație mai slabă în calificări. Efortul depus de echipă ne-a ajutat să avem o evoluție constantă și o cursă mai liniștită", a menționat Scott Dixon.

În clasamentul final al campionatului de Indy Car, Scott Dixon a acumulat 537 de puncte, fiind urmat de Josef Newgarden, cu 521 de puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?