X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Scandal uriaș în America de Sud după ce meciul Brazilia - Argentina a fost oprit în minutul 5

6 sep. 2021,, 12:45   Sport
2886 0

Meciul dintre Brazilia și Argentina din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2022 a fost suspendat ca urmare a intervenției autorităților medicale, în minutul 5, transmite Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Problema invocată de aceștia? Prezența în Brazilia a 4 jucători argentinieni care s-au aflat în ultimele 14 zile în una dintre țările de pe lista roșie a Braziliei. Este vorba despre Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovanni Lo Celso și Cristian Romero, toți 4 jucători în Premier League. Cum Anglia este una dintre țările împotriva căreia Brazilia a dictat restricții, cei 4 ar fi trebuit să intre în carantină!

Din acest motiv autoritățile au intrat pe gazon, ceea ce a condus la ieșirea de pe teren a fotbaliștilor argentinieni. Dacă meciul a fost inițial întrerupt, după cîteva minute bune de confuzie și haos, partida a fost suspendată!

Decizia l-a înfuriat pe Lionel Messi. Vedeta argentinienilor i-a întrebat pe brazilieni de ce au intervenit abia la 3 zile după ce jucătorii argentinieni au ajuns în Brazilia, dar nu a primit un răspuns.

Anviasa, Agenția Națională de Supraveghere a Sănătății în Brazilia, a emis un comunicat oficial în care le-a cerut autorităților din Brazilia ca cei 4 jucători să fie împiedicați să evolueze. Potrivit Anviasa, „patru jucători ai Argentinei au încălcat regulile din Brazilia prin declararea de informații false într-un formular oficial”.


Concret, cei 4 ar fi spus că nu au trecut prin niciuna dintre cele 4 țări cu restricții în ultimele 14 zile, deși printre acestea se numără și Anglia, unde aceștia evoluează la echipele de club!

Potrivit TyC Sports, Anvisa ar fi contactat poliția federală înainte de meci pentru a preveni ca Martinez, Buendia, Lo Celso și Romero să părăsească hotelul, aceștia urmînd a fi deportați. Totuși, fotbaliștii au urcat în autocar și au mers la stadion, ceea ce a dus la intervenția autorităților pe gazon!

Trei dintre cei 4 jucători „problematici” (Romero, Martinez și Lo Celso) erau titulari în formația lui Lionel Scaloni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?