Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Moldova a cîștigat bronzul la Campionatul European

14 sep. 2021,, 20:15   Sport
2143 0

Naționala Moldovei de rugby pe plaja a cîstigat bronzul la Campionatul European. Haiduciii au urcat pe podium, dupa ce s-au impus, in finala mica, in fata reprezentativei din Romania, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Jucatorii de la naționala Moldovei de rugby pe plaja s-au ales cu medaliile de bronz de la Campionatul European dupa ce au invins-o cu scorul de 5 la 4 pe nationala Romaniei.

Nationala Moldovei a fost la un pas sa lupte pentru titlul de campioana, însa a ratat dramatic calificarea în ultimul act al turneului. Baietii nostri au cedat cu 6 la 7 in prelungirile partidei cu selectionata din Rusia.

Iar reprezentativa feminina din Moldova s-a mulțumit cu locul cinci. Fetele nu au reușit sa ajunga în semifinale, dupa ce au cedat cu 2 la 3 în fata Spaniei, însa și-au adjudecat o victorie categorica în batalia cu Croatia, scor 8 la 1.

La etapa preliminara a Campionatului European de rugby pe plaja, care s-a desfașurat, în premiera, la Chisinau, baieții nostri au cucerit argintul, iar fetele s-au ales cu bronzul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?