X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Naționala de fotbal a Moldovei a pierdut în fața Greciei

16 noi. 2020,, 09:48   Sport
2978 2

Naționala de fotbal a Moldovei a fost învinsă pentru a doua oară de Grecia în Liga Națiunilor. La fel ca la Atena, ”tricolorii” au cedat cu 0-2, transmite ipn.md.

De această dată, Moldova a încasat ambele goluri în prima repriză. Konstantinos Fortounis a deschis scorul în minutul 32 cu un șut superb de la circa 25 de metri. Anastasios Bakasetas a dublat avantajul în minutul 41. Nou-intratul Iaser Țurcan a ratat singura ocazie clară de gol a Moldovei în minutul 80.

”În prima repriză băieții au fost nesiguri pe ei. În meciul precedent cu Rusia s-au lăsat multe forțe. La pauză am efectuat două modificări și jocul nostru a devenit mai bun. sînt mulțumit de repriza a doua”, a declarat selecționerul Moldovei, Engin Firat.

Engin Firat a folosit următorii jucători: Namașco, Reabciuk, Armaș (c), Posmac, Ioniță (Boiciuc 83), Cebotaru (Epureanu 46), Cociuc (Caimacov 46), Damașcan (Dros 71), Jardan, Spătaru, Rață (Țurcan 62)

Moldova are un punct la activ, cu unul mai puțin ca Kosovo. Cele două echipe se vor întîlni pe 18 noiembrie, la Pristina. În caz că Moldova nu va reuși victoria, echipa antrenată de Engin Firat va retrograda în Liga D a Ligii Națiunilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?