Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Naționala de fotbal a Moldovei a semnat un contract cu o celebră casă de modă

25 mai. 2022,, 00:00   Sport
3442 0

Jucătorii echipei Naționale de fotbal a Moldovei vor purta costum de paradă marca Florentino Delure. Asta după ce Federația Moldovenească de Fotbal a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute case de modă de la Chișinău. Contractul de colaborare a fost semnat de președintele FMF, Leonid Oleinicenco și fondatorul Florentino Delure, Serghei Grigor, informează Noi.md.

Costumele pentru tricolori vor fi croite individual în Italia de echipa de croitori de la Florentino Delure, în frunte cu designer-ul principal, Alessandro Squarzi, și cu croitorul din a 3-a generație, Konstantine Malishevsky. Costumele jucătorilor vor fi executate în stilul inovativ FLEXO – acesta fiind un costum hibrid ce poate fi asortat atît într-o ținută business, cît și la una mai casual, cu tricou și adidași. Așadar, jucătorii vor avea parte de confort maxim în timpul deplasărilor de lungă durată și vor reuși să se evidențieze printr-un gust vestimentar de invidiat.

Jucătorii Naționalei vor purta costumele de paradă în special în timpul deplasărilor și în ziua meciurilor, la sosirea pe stadion, la fel cum se întîmplă la partidele celor mai mari competiții din lume.

Astfel, Florentino Delure se alătură partenerilor tehnici ai Federației Moldovenești de Fotbal, singura asociație sportivă din Republica Moldova certificată ISO.


Naționala Moldovei va juca în luna iunie 4 meciuri din cadrul Ligii Națiunilor UEFA. Primul dintre acestea se va disputa pe 3 iunie, în Liechtenstein.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?