Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ronaldo, numit unul dintre cei mai răi jucători din meciul lui Manchester United împotriva lui Sheriff

16 sep. 2022,, 12:00   Sport
3035 0

Manchester United l-a învins aseară pe Sheriff Tiraspol pe stadionul Zimbru din Chișinău în turul doi al etapei grupelor Europa League cu scorul de 2:0, iar atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol al sezonului din penalty.

În ciuda acestui fapt, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai răi trei jucători din unsprezecele titular al lui Manchester United. Conform rezultatelor meciului din runda a 2-a, evaluările au fost făcute de portalul analitic WhoScored, scrie sportrbc.ru

Scorul lui Ronaldo a fost 6,83. Doar portarul David de Gea (6,8) și fundașul Tyrell Malasia (6,82) au primit scoruri mai mici printre jucătorii din componență de start a Manchester United.

În întîlnirea cu Sheriff, atacantul portughez a marcat din penalty în minutul 39 de joc. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2:0.

Pentru portughezul de 37 de ani, acest gol a fost primul din sezonul 2022/23. În acest sezon, el nu a avut nicio acțiune rezultativă. În Premier League, Ronaldo a apărut de șase ori pe teren și o singură dată a ieșit în formația de start fără a marca goluri. În primul tur al Europa League, portughezul a început în meciul cu Real Sociedad, a jucat tot meciul, dar nu a putut înscrie.


Atacantul în vîrstă de 37 de ani a fost desemnat unul dintre cei mai răi jucători ai echipei pentru al patrulea meci consecutiv. Anterior, acest lucru s-a întîmplat în meciurile cu Arsenal (2: 1) și Southampton (1: 0) în Premier League și într-un meci cu Real Sociedad (0: 1) în Europa League.

Conform definiției oficiale a portalului, scorul WhoScored este „un algoritm statistic unic, cuprinzător, care se bazează pe mai mult de 200 de indicatori statistici, fiecare dintre care este luat în considerare cu diferite grade de importanță”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?