X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ronaldo, dat de gol! Cu ce femeie se vedea cînd a cunoscut-o pe Georgina

22 sep. 2020,, 23:30   Sport
3224 0

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are, din iunie 2016, o relație cu Georgina Rodriguez (26 de ani), iar cei doi urmează să se căsătorească, după ce starul lui Juventus a cheltuit 662.000 de euro pentru inelul cu care a cerut-o de soție.

De-a lungul anilor, lusitanul a fost asociat cu numeroase alte femei. Acum, un jurnalist portughez a dezvăluit că în momentul în care Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina se întîlnea cu o prezentatoare TV, americanca Aly Eckmann (29 de ani).

”Relația lor nu a mers pentru că Alyson nu l-a luat foarte în serios”, a explicat ziaristul Adriano Silva, în cadrul emisiunii ”Viva la vida”, citat de publicația AS.

Cristiano și Georgina Rodriguez s-au cunoscut într-un magazin Gucci, unde iberica lucra ca asistent de vînzări. Au dat ochi în ochi, iar ea a povestit într-un interviu că ”a fost dragoste la prima vedere”.

După cîteva zile, cei doi s-au întîlnit la un eveniment și de atunci au început o relație. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).


Alyson ”Aly” Rae Eckmann este o prezentatoare TV, cîntăreață și jurnalistă din SUA, născută la Seattle.

Ea este celebră și pentru că a cîștigat ediția de Brazilia a popularei emisiuni ”Big Brother”.

Din 2018, Aly Eckmann locuiește în Los Angeles, alături de logodnicul ei. Pînă atunci, prezentatoarea americană a locuit mai mulți ani în Mexic, apoi la Madrid, unde l-a și cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

Aly Eckmann are 268 de mii de urmăritori pe Instagram, unde descrierea ei este ”Nu am nicio idee ce fac”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?