X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ronaldo, așteptat așteptat la Aeroportul Internațional Chișinău (LIVE)

14 sep. 2022,, 19:13   Sport
3734 0

Superstarul internațional și unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, Cristiano Ronaldo este în drum spre Chișinău și în mai puțin de o ora avionul în care se află acesta va ateriza pe Aeroportul internațional, informează Noi.md

În timp ce întreaga echipă Manchester United se bucură de zborul spre frumoasa noastră țară, în fața aeroportului deja s-au adunat cîteva zeci de persoane care speră să își vadă idolul și poate chiar să îi fure un autograf.


Reamintim că astăzi, echipa de fotbal care se va confrunta mîine cu Sheriff Tiraspon a publicat componența echipei.

Aceștia sînt jucătorii convocați pentru deplasarea de la Chișinău:

Portari: De Gea, Heaton, Vitek Fundași: Lindelof, Maguire, Martinez, Malacia, Varane, Dalot, Shaw Mijlocași: Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal

Atacanți: Ronaldo, Antony, Sancho, Elanga, Garnacho, McNeill.

Campioana Moldovei a fost repartizată în grupa E alături de Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania) și Omonoia (Cipru) în urma tragerii la sorții, care a avut loc la Istambul în luna august 2022.

Câștigătorii grupelor se califică direct în optimile de finală ale competiției. Echipele clasate pe locul secund vor avansa în faza play-off, unde se vor confrunta cu una dintre cele opt echipe care vin din UEFA Champions League, terminând pe locul trei în grupele lor.

Totodată, formațiile clasate pe locul trei vor accede în play-off-ul UEFA Europa Conference League, unde se vor înfrunta cu cluburile de poziția secundă din acea competiție.



1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?