X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ronaldo a vorbit despre relația sa cu Messi

18 noi. 2022,, 11:45   Sport
2690 0

Atacantul portughez al Manchester United, Cristiano Ronaldo, a vorbit despre relația sa cu atacantul Paris Saint-Germain, argentinianul Lionel Messi.

Cuvintele sale sînt citate de Sky Sports.

"Am o relație grozavă cu el. Nu sîntem prieteni, în sensul că nu mergem în vizită unul la altul, nu vorbim la telefon. Avem o relație ca între coechipieri", a spus fotbalistul. El a vorbit și despre nivelul de profesionalism al adversarului, descriindu-l cu cuvintele "un jucător uimitor, magnific”.

Pe 19 septembrie, Messi a bătut recordul lui Ronaldo la numărul de goluri fără a ține cont de penalty-uri. Argentinianul de 35 de ani are marcate 672 de goluri în timpul carierei sale. Conform acestui indicator, Messi l-a depășit pe Ronaldo cu un gol, jucînd, în același timp cu 150 de meciuri mai puțin decît portughezul.

Anterior, atacantul Bayern Munchen și al echipei naționale poloneze, Robert Lewandowski, a explicat diferența dintre argentinian și portughez. "Respect dragostea pentru muncă a lui Ronaldo. Totul pare ușor pentru Messi. Cred că Cristiano a trebuit să muncească mai mult pentru a reuși", a spus Lewandowski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?