Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ronaldo a spus ”nu” unei plecări de la Juventus

25 noi. 2020,, 01:30   Sport
6405 0

Cristiano Ronaldo va intra în curând în ultimul an și jumătate de contract cu Juventus, iar recent au apărut speculații conform cărora ar putea pleca la PSG în vară.

Totuși, Cristiano Ronaldo ar fi decis să rămână la Juventus cel puțin pînă la finalul contractului, scadent în iunie 2022. Conform Gazzetta dello Sport, schimbările făcute de Andrea Pirlo în Joc și în atmosfera din cadrul lotului l-au convins pe portughezul că viitorul său, cel puțin cel apropiat, este legat de campioana Italiei.

Cristiano Ronaldo, decis să rămînă la Juventus

Chiar dacă păstrarea lui Cristiano Ronaldo reprezintă un efort financiar mare, mai ales în actualele condiții, în care încasările cluburilor au scăzut semnificat, șefii lui Juventus nu iau în calcul despărțirea de portughez, pe care-l consideră cel mai important jucător din lot pentru îndeplinirea marelui vis, cîștigarea Champions League.

De altfel, chiar și la 35 de ani, Cristiano Ronaldo a demonstrat că este în continuare decisiv, reușind în acest sezon opt goluri și o pasă decisivă în doar șase partide.


Dacă rămînerea la Juventus pînă în 2022, este dorită atât de jucător, cît și de șefii clubului, o prelungire a contractului ar depinde, conform italienilor, de evoluțiile lui Cristiano Ronaldo de sezonul viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?