Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ronaldo a refuzat un salariu de 240 de milioane de euro pe an

13 sep. 2022,, 12:45   Sport
2607 0

Atacantul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a refuzat un transfer de 211 milioane de lire sterline (240 de milioane de euro) pe an la un club din Arabia Saudită, transmite The Mirror.

Potrivit publicației, atacantului i s-a oferit un contract cu un salariu care să facă din Ronaldo cel mai bine plătit fotbalist din lume. Numele clubului nu a fost făcut public. Sursa a adăugat că portughezul este extrem de nemulțumit de timpul de joc la Manchester United și ar putea părăsi echipa înainte de sfîrșitul sezonului 2022/2023.

Pe 1 septembrie s-a aflat că Ronaldo va rămîne la Manchester United. Contractul său durează pînă în vara lui 2023, cu opțiunea de prelungire cu un sezon. Vara, au fost lansate informații repetate despre plecarea fotbalistului din echipă. El și-a exprimat nemulțumirea față de politica de transferuri și de rezultatele clubului, inclusiv de ratarea Ligii Campionilor.

Pe 14 iulie au apărut informații că unul dintre cluburile din Arabia Saudită este gata să plătească lui Manchester United 30 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo și să îi ofere jucătorului un contract pe doi ani cu un salariu de 125 de milioane de euro pe sezon. Portughezul însuși a fost sceptic cu privire la înțelegere, deoarece era hotărît să-și continue evoluțiile în Europa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?