X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ronaldinho: Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta

29 apr. 2020,, 00:02   Sport
3978 0

Ronaldinho a acordat primul interviu după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul mare fotbalist a vorbit despre impactul pe care l-a avut asupra sa perioada petrecută în închisoare.

Ronaldinho a petrecut aproape o lună în închisoare în Paraguay. El și fratele său au fost acuzați că au folosit pașapoarte false. În acest moment se află în arest la domiciliu într-un hotel. Deocamdată autoritățile le-au interzis să plece din Paraguay. Pentru prima dată fosta vedetă a celor de la Barcelona a vorbit despre această perioadă.

„Mereu mă rog pentru ca lucrurile să se dovedească și Dumnezeu dorește ca totul să se încheie curînd. Timpul petrecut în închisoare m-a lovit rău. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta. Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu”, a spus Ronaldinho, într-o discuție cu ABC Color, citat de Daily Star.

Brazilianul și fratele său au stat o lună după gratii. Apoi au fost eliberați pentru o cauțiune uriașă.

Ronaldinho venise în Paraguay pentru a participa la o acțiune caritabilă. A fost însă reținuți după ce s-a constatat că avea pașaport fals. După 24 de ore, fostul internațional și fratele său au fost eliberați pentru ca după alte cîteva ore să fie arestați din nou. Astfel și-au petrecut aproape o lună în închisoare.


Ronaldinho și Roberto Assis au rămas fără pașaport după ce au fost acuzați de construcția ilegală a unui depozit, într-un port aflat într-o zonă protejată. La momentul respectiv au refuzat să plătească amenda uriașă de 2,1 milioane de dolari și astfel li s-au confiscat pașapoartele.

Procurorii din Paraguay au efectuat mai multe arestări în acest dosar. Este vorba despre cei care şi-au vîndut paşapoartele pentru a fi falsificate, dar şi de cei care organizaseră acțiunea caritabilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?