X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Romanov: „Nu l-am provocat pe Jon Jones, dar vreau să mă lupt cu el în viitor”

15 mai. 2022,, 04:00   Sport
3091 0

Luptătorul de categoria grea Alexandr Romanov, supranumit King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, a spus că nu l-a provocat pe John Jones, dar și-ar dori să se întîlnească cu el pe ring în viitor.

Acesta a fost răspunsul lui la o întrebare al portalului Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău la centrul auto Jaguar Land Rover.

Sportivul a fost întrebat pe cine dintre luptători ar vrea să-l întîlnească pe ring, în afară de John Jones, pe care l-a provocat anterior după ce l-a învins pe Chase Sherman la UFC Vegas 53.

"Aș dori să fiu clar. Nu l-am provocat pe John Jones, pentru că vedeți cum interesant a ieșit, mi-au smuls fragmente din fraze dintr-un interviu. Au pus în mod special o întrebare despre situația din divizia grea, tocmai în fruntea diviziei noastre la categoria grea. Am spus clar atunci că campionul diviziei a fost accidentat și, pe deasupra, vorbeau despre trecerea la box, a fost un fel de luptă pe bani. Sunt mai mulți băieți între ei, acolo se intersectează al treilea și primul număr și am spus clar că am auzit că John Jones se întoarce în joc. I s-a dat un duel cu fostul campion Stipe Miocic. Eu spun că aceasta va fi o confruntare bună, iar pe viitor ar fi foarte interesant și pentru mine să mă întîlnesc cu această persoană”, a spus Alexandr Romanov.

„Adica, la momentul dat nu l-am provocat în niciun fel, pentru că inteleg clar că unei persoane din top 3 din top 4 nu i se va da să lupte niciodata cu un sportiv din top 15. Asta se intîmpla doar involuntar în cazul în care adversarul este accidentat, și tu vii ca înlocuitor. Sunteți jurnaliști, înțelegeți că uneori pentru a menține intriga și a încălzi această noutate trebuie să apelezi la niște trucuri”, a subliniat el.


În acest moment, Alexandr Romanov ocupă locul 13 în lista luptătorilor de categoria grea. Sportivul din Moldova nu are nicio înfrîngere în carieră. John Jones a pășit ultima dată în octogon în februarie 2020. Apoi l-a învins pe Dominick Reyes prin decizie unanimă.

De remarcat că cunoscutul commentator al UFC, analist și fost luptător de top Chael Sonnen și-a exprimat admirația pentru Alexandr Romanov, menționînd că «acest băiat este periculos, este deosebit, iar acest sportiv moldovean neînvins este unul dintre puținii care l-au provocat pe fostul campion la categoria grea John Jones (26-1)». Sonnen mai susține că luptătorul moldovean în vîrstă de 31 de ani are un mare potenţial.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?