Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Romanov: „Nu este nimic mai important în viața mea decît familia mea”

15 mai. 2022,, 14:31   Sport
3874 0

Alexandr Romanov, luptătorul moldovean de categoria grea poreclit King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, a recunoscut că nimic în viață nu este mai important pentru el decît familia sa.

„Pentru mine familia este totul! Pentru mine, nimic din viața mea nu este mai important decît familia mea, copiii mei, soția mea, părinții mei. Acesta este ceea ce îți dă putere, chiar și atunci cînd ești în cel mai disperat moment al vieții tale. Adică înțelegi că ai pe cineva pentru care să trăiești, există pentru ce să trăiești și că dacă renunți, lași mîinile nu va fi mai ușor”, a spus Alexander Romanov, răspunzînd la o întrebare pusă de portalul Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău la centrul auto Jaguar Land Rover.

Întrebat dacă copiii lui înțeleg că tatăl lor este un campion și dacă vor să-i urmeze calea, luptătorul moldovean la categoria grea a remarcat că copiii au o astfel de dorință.

"Da. Chiar și elementar, ceva i se strecoară la fiica mea. Ea poate uneori să se apropie de fratele ei mai mare și să-i împingă, să-l lovească cu piciorul. Dar cred că este prematur să vorbesc despre toate acestea, cum n-ar fi, genetica își face treaba, și cred că ar putea fi ceva interesant”, a spus Alexandr Romanov.

El le-a urat tuturor, în primul rînd, un cer liniștit deasupra capului, precum și să iubească și să fie iubiți.


De menționat că anterior, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost lansat un film documentar „Alexandr Romanov: Calea spre victorie” de producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahursky. Filmul a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Chișinău, programată să coincidă cu revenirea lui Alexandr Romanov din Statele Unite, unde a cîștigat la turneul Vegas 53 - cea mai prestigioasă organizație de arte marțiale mixte din lume - UFC. Evenimentul a avut loc la centrul auto Jaguar Land Rover. Portalul Noi.md este principalul partener media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?