X 
Coronavirus stiri: 8213
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 931

Romanov: „Dacă dorești să faci ceva, coboară de pe canapea și fă-o”

14 mai. 09:44 (reactualizat 15 mai. 05:44)   Sport
2149

Părinții copiilor care doresc să meargă la o secție de arte marțiale nu ar trebui să-i convingă, deoarece disciplinele sportive și sporturile profesionale ajută, de asemenea, să-și facă mulți prieteni în întreaga lume.

Un astfel de sfat le-a fost dat părinților de Alexandr Romanov, luptător de categorie grea din Moldova, numit King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte.

Acesta a fost răspunsul sportivului la o întrebare pusă de portalul Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău la centrul auto Jaguar Land Rover.

Alexandr Romanov a fost întrebat, ce sfat ar putea tinerilor care vor să practice acest sport, precum și părinților care doresc să-și trimită copiii la secția sportivă de arte marțiale.

„Pentru părinții copilașilor, băieți și fete care doresc să frecventeze o secție de arte marțiale, indiferent ce este: mix fight, box, kickboxing, muay thai, wrestling, grappling, aș vrea să spun următoarele. Cred că dacă copilul tău vrea să facă asta, atunci nu ar trebui să încerci să-l convingi, să-l protejezi, pentru că sportul - întotdeauna disciplinează, iar sportul profesionist - ajută și să-ți găsești o mulțime de prieteni, prieteni adevărați. Și acest lucru nu se limitează la un moment local. Avem prieteni în toată lumea. Oriunde mergem, suntem întotdeauna întîmpinați de cunoscuții și prietenii noștri. Undeva ne-am antrenat cîndva cu cineva, undeva am concurat cu cineva, dar acum suntem prieteni, comunicăm. Și băieților care au ales această cale, aș dori să le urez răbdare și perseverență. Și dacă vrei să faci ceva, coboară de pe canapea și fă-o”, a subliniat luptătorul moldovean.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав